Tore Sanne Kvinen

Mobil : 901 64 368

Send meg en email

Fylkesleder

Agder

Om meg

Er 54 år gift med Kari og har en sønn, bor på Sande i Farsund Kommune
Er interessert i sport og da særlig fotball, har flere tiår bak meg som fotball trener både junior og senior nivå. Da jeg synes oppvekst kår til unge og ungdom bør alltid være i en politikkers hode. Så det sier seg sjøl at dette en sak jeg gjerne vil være med å bidra på. Det er viktig å legge forholdene til rette for ungdom så de ikkje går og slenger gate langs
Er en gladlaks og har alltid vært interessert i politikk og gjerne tilhørt den borgerlige siden. For i ungdomstiden var Willoch sjefen med stor S. Arbeidet offshore fra 1992 til 2017 da en arbeidsulykke gjorde det slutt på det for meg.
Er opptatt at små og mellom store bedrifter skal ha levelige kår og ikkje skattes ihjel. Det er svært viktig at folk tørr og våger å satse sine penger på egen bedrift. Så la oss rose og hjelpe disse isteden for å legge hindringer i veien. Skulle noen lykkes med å drive virksomhet  så la oss støtte de istedenfor være misunelige da det fører aldri noe godt med det.
Jeg er opptatt av HMS i næringslivet. Min mening begynner ikkje HMS med H (helse) men med M (miljø).Har du godt og trivelig arbeidsmiljø da har du også god sikkerhet på arbeidsplassen. Da hjelper og støtter alle hverandre og det bringer automatisk god helse til alle.Da blir det moro å gjøre en innsats for arbeidsgiver/arbeidskamerater. Inkludernde arbeidsliv er viktig.
Er ellers imot alle godene til EL bilene, dagens politikere bør få opp øyene på f.eks nye diesel biler. Verden går faktisk fremover.
Jeg er også imot å stanse heile offshorenæringen på norsk sokkel. Jeg forstår ikke hvorfor vi skal slutte å selge noe det er kjøpere i fleng, det vil det være i overskuelig fremtid. Det gjelder å se litt positivt på dagens miljøpolitikk.
Det må bli litt mer politikk ( sannferdig ) og litt mindre utspekulert og økonomisk vinning i saken.
Vi har bare en jord, så la oss ta vare på den sammen, se f.eks på havet det er ikkje en søppelplass.

Jeg har en liten gård så jeg er opptatt av dyr og dyrevelferd der mener jeg dagens myndighet her har en lang vei å gå., Vi bør mange ganger sette dyrevelferd foran økonomisk vinning , det gjøres altfor sjeldent i dag.
Åpen og blind/vold /voldshandlinger bør straffes strengere enn økonomisk underslag. Er for rettferdiget det skal ikke lønne seg å være forbryter i Norge. Hvis noen blir dømt så skal straffen stå i forhold til forbrytelsen og trengs det lengre fengsel straffer så skal det bennytes av det.
Da INP kom på bannen så var slik at dette var noe for meg. Hopper av trauste partier og går inn i INP med full glød
Jeg synes oppriktig at det er på tide med et parti i sentrum som ser på miljøpolitikken litt med åpne øyner. Det å diskutere med likesinnede innen INP er jo moro da.
Og til slutt men ikke minst samferdseldet. Det bør være et mål for landet at alle Europaveier har firefelts vei uten nye avgifter på strekningene, det være seg bompenge eller km avgift. Norske bilister betaler nok  til staten. Der det er langstrakte avstander over åpen sjø bør ferjer forsette å gå men med heilt andre forutsetninger en i dag

Er det noen som lurer på noe eller vil ha en samtale om politikk så er det bare ta kontakt.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer