Finn Arne Follestad


Finn Arne Follestad
Fylkesleder

Om meg

Født og oppvokst på Hurum, nærmere bestemt Holmsbu.  Gift og vi har 5 barn og bosatt i Volda.
Begynte min yrkeskarriere i Marinen som 17 åring og ble der som yrkesoffiser i nesten 18 år før jeg hoppet av.  Jobbet i forskjellige bedrifter men har mer eller mindre pløyet hav i 39 år.  Jeg er utdannet Kostøkonom, og har mitt daglige virke i Island Offshore som Forpleiningssjef.  Jeg er i tillegg klubbleder for Industri Energi i rederiet.

Hvorfor jeg er med på dette.

Jeg tror Norge trenger ett reelt alternativ til de etablerte partiene i Norge, og INP er det beste initiativet jeg har sett! Det at vi kan søke å skape vår egen politiske plattform ved å «ta» saker vi er enige i både på rød, blå og grønn side tenker jeg er bra!  
Jeg opplever at de etablerte partier i Norge i stor grad sloss om posisjoner, og i denne kampen har de mistet kontakten med grunnfjellet i partiet, medlemmene og den øvrige delen av befolkningen. Derfor vil jeg være med på å utfordre nettopp de etablerte partiene.  Med mål om en politikk som er; helhetlig, sosialt rettferdig, fremtidsrettet og modig ønsker jeg å være med på å danne Norges ledene parti. Industri- og Næringspartiet.