Om Industri og nærings partiet

Vi er et blårødt industri og næringsparti -Initiativet er tatt av meg, men ikke uten å diskutere inngående med veldig mange i det industrielle miljøet såvel som i næringslivet i Norge. 
Vi er enige om at AS Norge har behov for et BlåRødt alternativ idet AP "tvinges" mot et mørkere grønnt politisk landskap samtidig som H "tvinges" mot et mørkere blått/ religiøst og liberalistisk politisk landskap.
Mange har bidratt og i skrivende stund bidrar til å bygge opp et helhetlig partiprogram. Vårt fokus skal være å bygge et seriøst parti som står for stabilitet og forutsigbarhet for det norske næringslivet. Vi er ikke noe klimafornektende parti, men vil ta aktivt i bruk den verdensledende kompetansen som finnes i Norge for å løse vår del av miljøutfordringene. Via selskaper som feks Equinor ASA skal vi legge til rette med utradisjonelle rammebetingelser slik at næringslivet selv tar ansvar for et bærekraftig samfunn. 
Å politisk vedta en urealistisk utløpsdato eller stemple en næring med "best før dato" anser vi som direkte miljøfiendtlig og skal bekjempes.
Norsk næringsliv trenger et parti som kan stå som garantist for at vi i Norge ikke skal gå av med pensjon eller ta et langt skritt tilbake i tid. Samarbeid med bedrifter, fagbevegelse ig tilsynsmyndigheter vil stå sentralt i vårt arbeid. Distrikt Norge vil i fremtiden være totalt avhengig av arbeidsplasser i en industri som ikke nødvendigvis ligger innenfor ring 3.

Målet er å kunne stille lister til stortingsvalget i 2021. Det er fullt mulig å få to til tre inn på Stortinget.

Tidslinjen til INP

10 september 2019

etableres gruppen INDUSTRI- og NÆRINGSPARTIET (INP) på Facebook etter at AP "tvinges" til det mørkere grønne politiske landskapet samtidig som Høyre "tvinges" mot de mørkere blå. De to største partiene har stått for stabilitet og forutsigbarhet for det norske næringslivet. Slik er det ikke lenger når disse partiene i så stor grad må legge sin ideologi og partiprogram til side for å tekkes de små liberalistiske, religiøse partiene på høyresiden og grønne venstre siden i det norske politiske landskapet. INP mener Norge er tjent med et parti som er imot politisk styrt avvikling av noen deler av industrien.

15 oktober 2019

Fått utviklet wbsiden inpartiet.no . Websiden er utvikletog drives  av Randabergweb som er ett enkelsmanns foretag som holder til i Rogaland men tar oppdrag over hele landet.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer