Partiprogram 

Da vi er i starten av partiet så er ikke partiprogramet helt klart enda. Vil du bidra så følg med her eller innvolver deg på sosial media som FB.
Se utviklingen av partiprogramet her.

Om Industri og næringspartiet

Vi er et blårødt industri og næringsparti -Initiativet er tatt av meg, men ikke uten å diskutere inngående med veldig mange i det industrielle miljøet såvel som i næringslivet i Norge. 
Vi er enige om at AS Norge har behov for et BlåRødt alternativ idet AP "tvinges" mot et mørkere grønnt politisk landskap samtidig som H "tvinges" mot et mørkere blått/ religiøst og liberalistisk politisk landskap.
Mange har bidratt og i skrivende stund bidrar til å bygge opp et helhetlig partiprogram. Vårt fokus skal være å bygge et seriøst parti som står for stabilitet og forutsigbarhet for det norske næringslivet. Vi er ikke noe klimafornektende parti, men vil ta aktivt i bruk den verdensledende kompetansen som finnes i Norge for å løse vår del av miljøutfordringene. Via selskaper som feks Equinor ASA skal vi legge til rette med utradisjonelle rammebetingelser slik at næringslivet selv tar ansvar for et bærekraftig samfunn. 
Å politisk vedta en urealistisk utløpsdato eller stemple en næring med "best før dato" anser vi som direkte miljøfiendtlig og skal bekjempes.
Norsk næringsliv trenger et parti som kan stå som garantist for at vi i Norge ikke skal gå av med pensjon eller ta et langt skritt tilbake i tid. Samarbeid med bedrifter, fagbevegelse ig tilsynsmyndigheter vil stå sentralt i vårt arbeid. Distrikt Norge vil i fremtiden være totalt avhengig av arbeidsplasser i en industri som ikke nødvendigvis ligger innenfor ring 3.

Målet er å kunne stille lister til stortingsvalget i 2021. Det er fullt mulig å få to til tre inn på Stortinget.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer