Dan Henning Steine

Mobil : 477 11 666

Send meg en email

Fylkesleder

Rogaland

Om meg

32 år som er født og oppvokst på en liten øy i Rennesøy, men er nå bosatt i Stavanger.Har utdanning fra BI og har variert bakgrunn fra industri og næringslivet. Som megler i DNB eiendom, selvstendig næringsdrivende og nå som Servicetekniker (TRS) Offshore for  å nevne noe. Har nesten ingen politisk erfaring, noe jeg selv ser på som en stor styrke.

Hvorfor jeg er med på dette.

Føler pr dags dato at jeg ikke har noe reelt alternativ som er viktig for meg når jeg skal stemme. Venstresiden med AP i spissen går mer og mer til venstre, mens høyresiden går mer i retning høyre. Konsekvensutredningen av LOVSE er et eksempel på dette hvor begge  sider nå ofrer å hente ut kunnskap og informasjon for å sikre seg makt. Symbolpolitikk og de mindre “viktige” sakene er i fokus for å sikre seg velgere.
Drømmen er å få et Norge som styrer sin  politikk på bakgrunn av forskning, vitenskap og kunnskapsinnhenting og ikke på symbolpolitikk for å sikre seg makt. Rogalandsbenken må styrkes og var i sin tid veldig samlet. Nå er den delt i 2 med lite de skulle ha sagt, en forsoning på midten av det politiske  landskapet er veien å gå.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer