INDUSTRI- OG NÆRINGSPARTIET

Om INP


INP vil fokusere på Verdi-samfunnsplanlegging og møte næringslivet med riktig kompetanse for neste generasjon. INP vil satse og investere i norsk arbeidskraft og kompetanse. Vi vil investere mer i mennesker, slik at flere kan ta del i de reelle behovene i arbeidslivet fremover. Industri- og næringspartiet vil satse stort på kompetansepolitikk og omstilling. Dette er et satsingsområde for INP.

INP der du bor


INP ønsker å være et parti bestående av vanlige folk, uten den vanlige partiindoktrineringen,

INP ønsker å etablere seg i alle kommuner og vi ha stiftet mange lokallag. Her finner du de etablerte lagene.

Hvis du ønsker delaktighet, ta kontakt med din fylkesleder, så bygger vi sammen ditt lokallag. Vi er ikke skolerte politikere, men engasjerte personer, ta kontakt.

Hvorfor stemme INP


INP vil fokusere på Verdi-samfunnsplanlegging og møte næringslivet med riktig kompetanse for neste generasjon.

INP vil basere vår politikk på sunn fornuft.

Her kan du lese deg opp litt på hva vi tenker om hvem du bør bruke

DIN STEMME PÅ

Vedtekter


INP er et parti som stiller enkelte krav til sine tillitsverv, og vi ønsker primært personer som har livserfaring og yrkeserfaring.


Her kan du lese vår overordnede vedtekter.

INP-historien


Historien om Industri- og næringspartiet er ikke annerledes enn andre partiers tilblivelse. Tanker og ideer begynner som en diskusjon blant venner og kjente. Du kjenner på et gryende engasjement du ikke har kjent på siden ungdomstiden. Felles frustrasjon over at det i dagens politiske landskap ikke finnes det partiet en kjenner seg igjen i eller deler dine synspunkter på saker som engasjerer deg.

Medlemsinformasjon


Industri- og næringspartiet ble stiftet på Vemork, Rjukan 29.02.20.

Vi skal være et sentrumsmoderat parti, med rotfeste av og blant vanlige arbeidere. Vi ønsker å gjennspeile befolkningen i alle våre styrer, lokalt, på fylkesnivå og nasjonalt.

Vi søker derfor aktive medlemmer som ønsker å delta aktivt i stiftelse og drift av våre lag.

unsplash